Najnovije vesti

  • Obaveštavamo cenjene potrošače da smo produžili odloženo plaćanje čekovima građana do . 10. septembra 2024 godine!
     

 

O nama

ŽINASA je najstarija valjevska trgovina. Osnovana je novembra 1988. godine kao porodična firma sa troje zaposlenih, u jednom maloprodajnom objektu od 20 kvadratnih metara.
ŽINASA se postepeno razvijala i od male porodične trgovine prerasla u firmu sa 90 zaposlenih, koja posluje u devet maloprodajnih objekata širom Valjeva. Poslednji i najveći je Gradski dućan u strogom centru Valjeva, odnosno supermarket od 530 kvadratnih metara.
Tradicija, pouzdanost, poverenje, komšijski odnos, pogodnosti plaćanja – karakteristike su poslovanja ŽINASE kroz dve i po decenije postojanja.

 

O poslovnom rejtingu preduzeća govori i činjenica da ŽINASA ima direktnu saradnju sa svim vodećim dobavljačima i uvoznicima u Srbiji. ŽINASA je stekla i poverenje državnih i lokalnih javnih ustanova i preduzeća, koje snabdeva robom iz svog asortimana. ŽINASA sarađuje i sa sindikalnim organizacijama.

Svojim kupcima ŽINASA omogućava mnoge pogodnosti pri kupovini: čekovima građana, Žinasa platnom karticom, administrativnom zabranom preko preduzeća ili ustanova, na rate preko sindikalnih organizacija i slično.

ŽINASA ima proizvodnju pekarskih i poslastičarskih proizvoda koji se mogu nabaviti u njenim prodavnicama: specijalne vrste hleba i raznih peciva, kolače, kao i program smrznutih testa i torti.

Društvena odgovornost, pogotovo prema najugroženijim sugrađanima, sastavni je deo poslovne politike. ŽINASA redovno pomaže paketima osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu socijalno ugrožene kategorije i dečje ustanove. Podržava dečje, sportske i kulturne manifestacije.